Realityhottis Kristinin tiukka mekko ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Kristin Cavallari sai ensimmäisen lapsensa elokuussa 2012 ja pudotti synnytyksen jälkeen raskauskilot ennätysnopealla vauhdilla. Jay Cutlerin kanssa viime vuonna avioitunut realitytähti odotti vielä alkuvuodesta toista lastaan.

Nyt raskauskilot on karistettu ja Kristin yllättänyt tiukalla sinisellä asullaan, kun hän vieraili eilen New Yorkissa kuvattavan Good Morning America -aamuohjelman vieraana.

28-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach: The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.