Nicki Minaj nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorasanaisena tunnettu naisräppäri Nicki Minaj herätti keväällä huomiota esiinyttyään julkisuudessa tavanomaista hillitymmissä asuvalinnoissa. Tähden kuviteltiin jo luopuneen peruukeista ja värikylläisestä meikistä. Eilen Nicki juhli julkkisbileissä.

31-vuotias Nicki Minaj osallistui MTV Video Music Awards -gaalaan Los Angelesissa. Rohkeista asuistaan tunnettu kaunotar oli nostanut povensa pääosaan, eikä piilotellut sitä ainakaan punaisella matolla.

Cash Money -yhtiölle levyttävä räppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeasta ja värikkäästä tyylistään ja usein seksuaalisia aiheita käsittelevistä kappaleitaan. Neitokainen on kokeillut kykyjään myäs näyttelijänä, sillä häne nähtiin tänä vuonna valkokankaalla The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin kanssa.