Kepponen pieleen: Poika sai lahjaksi puisen leikkuulaudan – et usko mitä tapahtui!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin pikkutytöstä, joka sai äidiltään pilailumielessä syntymäpäivälahjaksi isokokoiset mummokalsarit. Omituisesta lahjasta huolimatta lapsi oli pakettiin hyvin tyytyväinen, eikä valittanut omituisesta syntymäpäiväyllätyksestään. Nyt eräs poika on joutunut samanlaisen kepposen uhriksi.

YouTube
YouTube

Poika on ilmeisesti toivonut pientä tablettitietokonetta syntymäpäivälahjaksi. Lähes saman muotoista pakettia avatessaan hän löytääkin lahjakäärön sisältä puisen leikkuulaudan. Isä ja äiti ovat liittäneet yhteyteen kortin, jossa lukee: ”Grillihetkiäsi varten veitsen kanssa käytettäväksi. Rakastamme sinua paljon – äiti ja isä”. Poika hymyilee nätisti, kiittää ja antaa pusun äidilleen.

Sen jälkeen tulee kuitenkin aika avata oikea lahja, ja paketissa on isoon pahvilaatikkoon piilotettu unelmien tabletti. Poika liikuttuu kyyneliin ja kiittelee vanhempiaan toistamiseen ja moneen kertaan, vaikka hän aiemmin osoitti tyytyvänsä myös pelkkään leikkuulautaan. Kiltti lapsi on lahjansa ansainnut.