10 kuntosalikävijän ärsyttävintä tapaa – tuntuuko tutulta?

Fitness · Terhi Piiroinen

Uimahalleissa uidaan, juoksuradalla juostaan ja kuntosalilla kuntoillaan. Osa ihmisistä pitää kuitenkin pääasiana liikunnan parissa tapahtuvaa itsensä esittelyä ja saapuvat urheiluharrastusten pariin täydessä tällingissä tuliteriä varusteita esitellen. Mikä muu näissä trendiliikkujissa ärsyttää?

Velocity Health & Fitness haastatteli 2.400 aikuista, jotka käyvät säännöllisesti kuntosalilla treenaamassa. Heiltä kysyttiin muiden kävijöiden ärsyttävimpiä tapoja, ja harrastajien napsimat selfiet nousivat rytinällä listan kärkipäähän. Myös monet muut tavat ärsyttävät, vaikka niistä kerrotaan kuntosalien työntekijöille aniharvoin.

Kymmenen kuntosalikävijän ärsyttävintä piirrettä:

1. Selfien ottajat2. Epäasiallinen pukeutuminen3. Suihkutilojen sotkijat4. Henkilöt, jotka eivät putsaa kuntoilulaitteita käyttönsä jälkeen5. Laitteiden omijat ruuhka-aikoina6. Ohjatulta tunnilta myöhästyvät7. Korvanappien läpi kaikuva musiikki8. Pukuhuoneesssa tavaroineen levittäytyvät9. Pukuhuoneessa alastomana keikistelevät10. Naapurin harjoitusnäyttöön tuijottavat