10 kuntosalikävijän ärsyttävintä tapaa – tuntuuko tutulta?

Fitness · Terhi Piiroinen

Uimahalleissa uidaan, juoksuradalla juostaan ja kuntosalilla kuntoillaan. Osa ihmisistä pitää kuitenkin pääasiana liikunnan parissa tapahtuvaa itsensä esittelyä ja saapuvat urheiluharrastusten pariin täydessä tällingissä tuliteriä varusteita esitellen. Mikä muu näissä trendiliikkujissa ärsyttää?

Velocity Health & Fitness haastatteli 2.400 aikuista, jotka käyvät säännöllisesti kuntosalilla treenaamassa. Heiltä kysyttiin muiden kävijöiden ärsyttävimpiä tapoja, ja harrastajien napsimat selfiet nousivat rytinällä listan kärkipäähän. Myös monet muut tavat ärsyttävät, vaikka niistä kerrotaan kuntosalien työntekijöille aniharvoin.

Kymmenen kuntosalikävijän ärsyttävintä piirrettä:

1. Selfien ottajat
2. Epäasiallinen pukeutuminen
3. Suihkutilojen sotkijat
4. Henkilöt, jotka eivät putsaa kuntoilulaitteita käyttönsä jälkeen
5. Laitteiden omijat ruuhka-aikoina
6. Ohjatulta tunnilta myöhästyvät
7. Korvanappien läpi kaikuva musiikki
8. Pukuhuoneesssa tavaroineen levittäytyvät
9. Pukuhuoneessa alastomana keikistelevät
10. Naapurin harjoitusnäyttöön tuijottavat

Uusimmat