Eniten tienaavat TV-tähdet listattiin – yllätystulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher tutustuivat tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70′s Show -sarjassa. Näyttelijöiden ystävät ovat omien sanojensa mukaan tietäneet alusta asti parin välisen rakkauden kemian, ja nyt kyyhkyläiset odottavat ensimmäistä lastaan.

Ensi kuussa syntyvällä lapsella voidaan sanoa asioiden olevan hyvin, sillä Ashton Kutcher on kolmatta vuotta peräkkäin Hollywoodin kovapalkkaisin televisionäyttelijä. Mies tienasi Forbes-lehden mukaan kuluneen 12 kuukauden aikana uskomattomat 26 miljoonaa dollaria. Hänen peräänsä jäivät muun muassa Jon Cryer, Mark Harmon ja Neil Patrick Harris.

Kutcherin ja Kunisin tarina on kuin suoraan rakkauselokuvasta. Aston oli aikoinaan Milan ensisuudelma, kun he antoivat toisilleen pusun 70′s Show -sarjan kuvauksissa. Taannoin pariskunnan uutisoitiin suunnittelevan Iso-Britanniassa pidettäviä häitä. Komistusnäyttelijä on jo ostanut rakkaalleen paikan Richard Bransonin Virgin Galactic -avaruuslennolta häälahjaksi. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa.