Mies ammuttiin Wiz Khalifan backstagella – toinen räppäri pidätettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Wiz Khalifa nousi supertähdeksi vuoden 2011 Black and Yellow -sinkullaan. Räppäri on julkaissut viisi albumia, joista on lohkaistu myös muita hittisinglejä. Hänet tunnetaan myös mallikaunotar Amber Rosen poikaystävänä.

Nyt Wiz Khalifa on joutunut otsikoihin miehen keikalla tapahtuneen ammuskelutapauksen vuoksi. Räppäri esiintyi Kalifornian Mountain Viewissä sijaitsevassa Shoreline Amphitheatre -esiintymispaikassa, jonka takahuoneessa ammuttiin mies kesken Wiz Khalifan esiintymisen.

Poliisit ovat sittemmin pidättäneet toisen räppärin, Young Jeezyn, ammuskeluun liittyvien tutkimusten yhteydessä. TMZ-sivuston mukaan viranomaiset suorittivat tutkinnan räppärin keikkabussiin, ja pidättivät Young Jeezyn hänen hallustaan löydetyn rynnäkkökiväärin vuoksi. Miehen yhteys ampumatapaukseen on toistaiseksi epäselvä.

Wiz Khalifa alkoi deittailla malli Amber Rosea vuoden 2011 alussa. Pari meni kihloihin vuonna 2012 ja naimisiin vuotta myöhemmin. Heillä on Sebastian-niminen poika, joka syntyi viime vuoden helmikuussa. Khalifa on puhunut avoimesti kannabiksen käytöstään ja hän on muun muassa paljastanut käyttävänsä huumeeseen kuukausittain 10.000 dollaria.