Amber Rose puolialastomana gaalassa – asu herätti ihmetystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose muistetaan Kanye Westin ex-tyttöystävänä. Hän meni räppäri Wiz Khalifa menivät naimisiin viime kesänä ja ilmoittivat asian Twitter-palvelussa. Upeasta ulkomuodostaan tunnettu Amber on tuttu näky niin lehtien sivuilta kuin lukuisten räppäiden musiikkivideoiltakin.

Amber Rose osallistui sunnuntaina Los Angelesissa järjestettyyn MTV VMA -gaalaan. Juhlissa nähtiin toinen toistaan huomiota herättävämpiä asuja, ja Amber piti tälläkin kertaa huolen siitä, että hänet huomattiin paljastavassa ja erikoisessa asuvalinnassaan punaisella matolla.

Mallikaunotar Amber Rose ja Kanye West tapailivat toisiaan vuosina 2008 – 2010. Hän alkoi deittailla nykyistä aviomiestään Wiz Khalifaa vuoden 2011 alussa. Rose on esiintynyt monien räppäreiden musiikkivideoilla, kuten Ludacrisin, Young Jeezyn, Nicki Minaj’n ja Fabulousin. Hän on julkaissut kaksi singleä Fame ja Loaded.