Beyonce säteili seksikkäänä jalometallin kanssa – tuli yllättävä ongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet Beyonce ja Jay Z kuuluvat julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viimeaikoina huhuttu kärsivän avioliitto-ongelmista. Viikonloppuna Beyonce edusti MTV Video Music Awards -gaalassa yksin ilman räppärimiestään.

Ilta oli kuitenkin Beyoncelle menestyksekäs, sillä hänet palkittiin peräti neljä kertaa. Gaalan jälkeen kuvaajille poseerasi kaunotar, joka säteili paljastavassa asussa yhdessä jalometallin kanssa. Palkintoja oli tosin niin paljon, että niiden kanssa oli tulla ongelmia.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.