Justin Bieber vertasi itseään prinsessa Dianaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin prinsessa Diana on jäänyt maailman historiaan naisena, joka omisti koko elämänsä ihmisten auttamiselle. Prinsessan elämää varjosti tiukkaa kuria ja järjestystä vaaliva kunigashovi, joka lopulta erään villeimmän salaliittoteorian mukaan koitui hänen kuolemakseen. Nyt Justin Bieber on verrannut itseään Dianaan.

Diana kuoli autokolarissa 31. elokuuta 1997 Pariisissa. Virallinen onnettomuuden syy on valokuvaajien suorittama ajojahti. Kanadalainen poppari Justin Bieber on nyt verrannut itseään Dianaan, sillä myös 20-vuotias mies joutui hiljattain kolariin paparazzin kanssa. Valokuvaaja oli ajanut tähden Ferrarin perään, joka oli johtanut auto-onnettomuuteen. Hän vaati Twitterissä, että lakeja muutettaisiin siten, etteivät paparazzit enää voi ajaa tähtien perässä.

– Meidän olisi pitänyt oppia prinsessa Dianan kuolemasta. Vaikka minulla ei ole ongelmia paparazzien kanssa, panevat he kaikki meidät vaaraan ajaessaan vaarallisesti, Bieber kirjoitti.

TMZ-lehden mukaan Bieber oli aiheuttanut kolarin itse West Hollywoodissa lyömällä Ferrarinsa jarrut pohjaan havaittuaan takana ajaneen paparazzin. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa, mutta popparin auto sai lommoja.