Rihanna jakoi seksikkäitä lomakuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Rihanna nousee tiuhaan tahtiin otsikoihin ulkomusiikillisista syistä, kuten rohkean tyylinsä ansiosta. Poptähden uutisoitiin taannoin aloittaneen sinkkuelämän, sillä hän lopetti jälleen on-off-suhteensa räppäri Draken kanssa.

Rihanna on ahkera jakamaan kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan lomaileva laulajatar julkaisi Twitterissään kaksi kuvaa joissa hän poseeraa luksusjahdin kannella. Ensimmäisessä kuvassaan tähti nähdään laivan kannella auringonlaskun aikaan, kun taas toisessa kuvassa bikineihin pukeutunut Rihanna poseeraa nousevan auringon edessä.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.