Sylvie Meis lomaili bikineissä – aalto oli viedä yläosan mennessään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen nimensä. Hollantilaistähti on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön ja samalla monet viihdelehdet ovat noteeranneet hänen eksoottisen ulkonäkönsä.

Hollantilaismalli on viettänyt lomaansa Ibizalla, jossa hän päätyi jälleen valokuvaajien kameran rullalle. Tuoreissa otoksissa sinisiin bikineihin sonnustautunut Sylvie Meis nähdään nauttimassa lomasaaren rantavedestä.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.