Tyttö jäi raitiovaunun alle – väkijoukon upea yhteishenki pelasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa väkijoukko pelasti miehen australialaisella rautatieasemalla. Miehen jalka jäi jumiin raiteen ja junavaunen väliin, jolloin muut paikalla olleet matkustajat alkoivat työntää junaa auttaakseen häntä.

YouTube
YouTube

Nyt Irlannin Dublinissa on nähty samankaltainen tilanne. Nuori tyttö jäi jumiin raitiovaunun alle paikallisen ostoskeskuksen lähellä olevalla asemalla. Youtube-videolta ilmenee, kuinka väkijoukko yrittää pelastaa tyttöä työntämällä vaunua pois päin.

Tyttö valittelee tuskaansa, mutta pelastajat eivät luovuta. Lopulta he onnistuvat työntämään raitiovaunua sen verran, että tyttö pääsee vapaaksi. Irish Mirror -lehden mukaan uhri selvisi onnettomuudesta pienin vammoin.