Jättimäinen ysärifestari viikonloppuna Helsingissä: ”DJ Bobo, Dr Alban, Haddaway…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna Helsingissä räjähtää käyntiin massiivinen kaksipäiväinen 90-luvun dancemusiikkifestivaali, joka on suurin alan tapahtuma Suomessa sitten legendaarisen RantaRock-festivaalin. Lavalle nousevat muun muassa Haddaway, DJ Bobo ja Dr Alban.

Perjantaina itapäivällä käynnistyvässä tapahtumassa esiintyvät edellä mainittujen lisäksi muun muassa Rednex, E-Type, Captain Jack, Bad Boys Blue, E-Type, Pandora, Basic Element, Mr. President, Sash, E-Rotic, Alexia, Capella, Rednex, Captain Hollywood, Gunther ja Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders.

Kotimaisina tähtinä nähdään esimerkiksi Waldo’s People, Hausmylly, Aikakone, Cat Cat ja DJ Matti Airaksinen. Festivaalin juontavat 1990-luvulla televisiosta ja radiosta tutuiksi tulleet Pertti Salovaara, Aki ”Anssi” Peltonen ja Jocka Träskbäck.

Stara on vahvasti mukana tapahtumassa, ja STARA VIP -lippupaketit myytiin loppuun jo heinäkuussa, mutta tavallisia lippuja on vielä myynnissä pieni lisäerä. Stara Stagella esiintyvät muun muassa Dr. Alban, Mr. President, Cappella, DJ Sash, Aikakone, Hausmylly ja DJ Matti Airaksinen. Lisäksi Staran virallisilla VIP-jatkoilla lavalle nousee molempina iltoina Spandex & Friends.