Tässäkö uusi iPhone 6 -puhelin? ”Tuntuu uudelta materiaalilta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiajätti Apple nousi muutamassa vuodessa maailman merkittävimmäksi älypuhelinten valmistajaksi, ja nykyisin sen iPhone-laitteet ovat älypuhelinten hitti. Parhaillaan ympäri maailmaa odotetaan kuin kuuta nousevaa uutta iPhone 6 -älypuhelinta.

YouTube
YouTube

Applen odotetaan esittelevän uuden iPhone 6 -puhelimensa syyskuussa, eli melko pian. Yhtiö ei kerro laitteistaan mitään julkisuuteen ennen niiden virallista julkistusta, joten laitteet saavat salailun takia kovasti huomiota osakseen. Monet ovat jo kyllästyneitä toistuviin videoihin, joissa esitellään julkisuuteen vuotaneita kuvia sekä arvioita uutuuslaitteen ominaisuuksista.

Nyt The Second City Network on saanut tarpeekseen vuotovideoista ja päättänyt esitellä oman näkemyksensä Applen tulevasta uutuudesta. Esittelyn mukaan laite eroaa merkittävästi aiemmin nähdyistä Applen tuotteista, ja se pitääkin videon perusteella hyvin paikkansa. Video ei kuitenkaan kerro mikä on tämän ”iPhonen” parasta ennen -päiväys.