Musta kissa keskeytti jalkapallo-ottelun – näin sinkoili ympäri pelikenttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen FC Barcelona -jalkapallojoukkue on kohdannut viime aikoina monen sortin takaiskuja. Heikon menestyksen lisäksi joukkuetta ovat koetelleet korruptiosyytökset ja taannoin pelaajasiirtoja koskeva panna, jonka Fifa langetti alaikäisiä pelaajia koskevien siirtomääräysten rikkomisen vuoksi.

YouTube
YouTube

FC Barcelona pelasi taannoin Elche CF -joukkuetta vastaan, kun peli keskeytyi kentälle ilmestyneen kutsumattoman vieraan vuoksi. Youtube-videolta ilmenee, kuinka musta kissa on päässyt luikahtamaan kentälle ja juoksentelee ympäri nurmikkoa, ennen kuin se saadaan kiinni ja poistetaan kentältä.

Espanjalaisen The Local -lehden mukaan tapaus on herättänyt keskustelua siitä, onko kyseessä vahinko vai päästikö joku tahallaan kissan vapaaksi kentälle. Mustan kissan ilmestyminen viimeaikaisesta epäonnestaan tunnetun joukkueen peliin olisi nimittäin melkoinen yhteensattuma.