Poliisihelikopterissa ihmeteltiin näkymää: ”Tässäkö romanttisin mies?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on jokaiselle ihmiselle yksi elämän tärkeimmistä hetkistä, ja suurin osa haluaisi sen olevan ikimuistoinen myös toteutustavaltaan. Nyt ainakin eräs lontoolainen mies on osoittanut ensiluokkaista romanttisuutta, jota ihmeteltiin poliisihelikopterista saakka.

Poliisi
Poliisi
Poliisi
Poliisi

Poliisihelikopteri oli rutiinilennolla Pohjois-Lontoon yllä, kun helikopterista huomattiin maassa erikoinen kuvio. Lähempää selvisi, että kyseessä oli ulkotulilla toteutettu kosinta. Poliisit ikuistivat tilanteen kameralla ja lämpökameralla, ja julkaisivat kuvat Twitterissä. Kuvien yhteydessä poliisit totesivat, että kyseessä on Pohjois-Lontoon romanttisin mies. Myöhemmin mies twiittasi takaisin ja kertoi tyttöystävänsä suostuneen kosintaan.