Nicole Coco Austin lekotteli vedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Nicole Coco Austin tunnetaan pääsääntöisesti siitä, että hän on räppäri Ice-T:n vaimo. Pariskunta tähditti aikoinaan omaa Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin. Ohjelmaa ehdittiin näyttää kolme tuotantokautta.

Nyt Coco on parhaillaan lomailemassa räppärimiehensä kanssa Barbadoksella, jossa he nautiskelivat eilen suppailun merkeissä. Molemmat kelluivat laudalla uima-asussa, mutta erityisesti Coco herätti huomiota teutaroidessaan laudalla ja valtavien pakaroidensa pilkottaessa rannalle saakka.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.