Kendall Jenner hylkäsi sukunimensä – kuuluisuus haittaa malliuraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat kuuluisat henkilöt ovat valinneet taiteilijanimekseen vain etunimensä. Tähän kastiin kuuluvan muun muassa voimanaisina tunnetuksi tulleet Madonna, Beyonce ja Twiggy. Nyt myös Kardashianien malliuraa luova pikkusisko on päättänyt hylätä sukunimensä.

Tätä nykyä Kardashian-Jennerin perheen 18-vuotias kauniskasvoinen neitokainen tunnetaan pelkästään Kendallina. Nuori nainen on avoimesti kertonut, että hänen taustoistaan on ollut varteenotettavalle malliuralle enemmän haittaa kuin hyötyä. Nainen nimittäin väittää, että hänen täytyy nähdä muita enemmän vaivaa saavuttakseen samanlaista uskottavuutta kuin tuntemattomien perheiden kauniit jälkeläiset.

Sukunimen hylkääminen on luonnollista jatkumoa naisen toiminnalle. Taannoin Victoria’s Secretin listoille pääsystä haaveileva tähti paljasti aikovansa jättää Rikkaat Kardashianit -realityohjelman pois elämästään. Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana.