Lapsi sai salahuoneen syntymäpäivälahjaksi – jokaisen pikkupojan unelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsen näkökulmasta asiat näyttävät kovin erilaisilta kuin ajan paahtaman aikuisen. Pikkuiset silmät huomaavat jännittäviä asioita ja lasten mielikuvitus on yleensä omaa luokkaansa. Tavallisesti ipanat keksivät leikkejä helposti myös yksikseen.

Goer.org
Goer.org

Moni aikuisiälle ehtinyt on sitä mieltä, että majojen rakentaminen oli pienenä yksi parhaimmista puuhista. Jännittävissä rakennelmissa saattoi toteuttaa omia salaisia juttuja. Nyt Goerin perheessä on ymmärretty heidän neljävuotiaan poikansa sielunmaisema ja lapselle rakennettiin syntymäpäivälahjaksi huippuhieno salahuone. Kun poika täytti kolme vuotta, päätti perheen äiti ja isä rakentaa hänen huoneensa toisella puolella olevaan vinttitilaan salaisen aarrekammion.

Katso kuvat tästä.

Kulku huoneeseen tapahtuu asianmukaisesti lastenhuoneen lipaston takaa. Remontointityöt toteutettiin päivisin pojan ollessa lastentarhassa hoidossa. Salahuoneessa on pieni leikkipaikka, pöytä ja tuolit sekä suuri maailmankartta mielikuvitusseikkailuja varten. Äiti kirjoitti blogiinsa, että lapsi on minisisäänkäynnillä varustetusta huoneesta innoissaan.