Arianasta kasvamassa uusi seksisymboli – Jessica Alban manttelinperijä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Ariana Grande tuli tunnetuksi Nickelodeon-kanavan Victorious-sarjasta, kunnes julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly. Poppari paljasti äskettäin järkyttyneensä, kun kuuli stylistinsä ostavan hänen esiintymisasunsa seksikaupasta.

Arianan musiikki on menestynyt upeasti niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin, ja nyt hänestä ollaan leipomassa uuden ajan seksisymbolia. Lapsitähdestä alkunsa saanut menestystarina on nimittäin nostanut kaunottaren jo monien lehtien kansikuviin, ja ulkonäöllisesti hänessä on paljon samaa kuin esimerkiksi takavuosien seksisymbolilla Jessica Alballa. Ariana ei ole myöskään pilannut – ainakaan vielä – mainettaan skandaaleilla ja paljasteluilla.

Oheisissa kuvissa Ariana nähdään esiintymässä Today-ohjelman kuvauksissa New Yorkissa.

21-vuotiaan laulaja Ariana Granden The Way -single on osoittautunut menestyksekkääksi. Neitokaisen eksoottinen ulkonäkö on peruja siitä, että hänellä on italialaisia sukujuuria. Granden ääntä on verrattu Mariah Careyn ja Whitney Houstonin suloääniin. Hän seurustelee The Wanted -poikabändin Nathan Sykesin kanssa.