Christina Aguilera laihduttaa 18 kiloa neljässä kuukaudessa – suuntana Playboy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin kuinka kunto-ohjaajan ja ravitsemusterapeutin avulla raskauskilojaan pudottanu laulaja Christina Aguilera on päättänyt päästä myös toisen synnytyksen jälkeen hoikkaan kuntoon. Nainen on ottanut tavoitteekseen Playboyssa poseeraamisen.

Christina Aguileran mahdollinen esiintyminen Playboyn sivuilla on toistaiseksi epävarmaa, mutta nyt tähti sai äskettäin työtarjouksen toiselta aikusiviihdeyritykseltä webcam-strippariksi ryhtymisestä. 33-vuotias ei ole kommentoinut tarjousta, mutta paljastaa aloittavansa rankan laihdutuskuurin kaksi viikkoa synnyttämisen jälkeen. Hänen tavoitteenaan on pudottaa 18 kiloa neljässä kuukaudessa.

– Hän ajattelee, että hänen on oltava syntymäpäivillään 18. joulukuuta yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen raskauttaan, OK!-lehdelle kerrotaan.