Keira Knightley rinnat paljaana lehdessä – ei häpeile vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa Pirates of The Caribbean -elokuvasarjassa 17-vuotiaana teinityttönä. Viimeksi valkokankaalla Jack Ryan: Shadow Recruit -elokuvassa nähty näyttelijätär on naimisissa pianisti James Rightonin kanssa.

Keira Knightley on julkisesti todennut, ettei hän häpeile vartaloaan ja on ryhtynyt sen vuoksi myös toimiin. Hänen rintojaan nimittäin suurennettiin taannoin elokuvajulisteeseen, josta Keira suivaantui melkoisesti. Näyttelijättäreltä ei nimittäin kysytty lupaa muokkaukseen. Nyt Knightley poseeraa rohkeasti rinnat paljaana Interview-lehden sivuilla.

Keira Knightleyn meni viime vuonna naimisiin pianistirakkaansa kanssa. Näyttelijä erosi aiemmin Rupert Friendin kanssa naisen uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Keiran vanhemmat ovat olleet naimisissa jo 40 vuotta, ja nainen pitää heitä oman liittonsa esimerkkinä.