Kissa eli kaksoiselämää – asui kahdessa eri perheessä samanaikaisesti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisiin päätyy ajoittain tapauksia, joissa mies on elänyt kaksoiselämää asuen samanaikaisesti kahden eri naisen kanssa. Nyt on paljastunut, että tällainen kaksoiselämä ei ole vierasta eläimillekään. Eräs kissa on nimittäin paljastunut melkoiseksi huijariksi, sillä se asui samanaikaisesti kahdessa eri perheessä.

Australialaiseen Alexanderin perheeseen vuonna 2000 otettu Ming-niminen kissa vietti paljon aikaa poissa kotoa, ja lopulta kissa katosi perheeltä kokonaan. Neljä vuotta myöhemmin kissa kuitenkin teki paluun perheensä luokse. Sitten se katosi uudelleen ja perhe levitti katoamisilmoituksia kissastaan.

Lopulta Glenda Smith näki ilmoituksen ja siinä tutun kissan kuvan. Ming nimittäin oli nimittäin asunut jo useiden vuosien ajan heidän perheessään Cleo-nimisenä. Lopulta paljastui, että kissa oli elänyt vuosien ajan kaksoiselämää vaihtaen vain välillä perhettä. Nyt perheet kiistelevät siitä kummassa perheessä kissan tulisi jatkossa asua, ja riitaa ratkaisemaan on soitettu myös poliisit.