Lacey Wilddin muodot tekivät kantajastaan nähtävyyden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia ihmisiä, joilla rintojen koko on lähtenyt pahemman kerran hanskasta. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. Hän on käynyt tähän mennessä yhteensä 36 kauneusleikkauksessa.

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet Fort Lauderdalessa tilanteen, jossa valtavista muodoistaan ylpeä Lacey on istuskellut kadun varrella. Jättimuodot ovat tehneet naisesta varsinaisen nähtävyyden, jota tuijotellessa ihmiset eivät edes peittele reaktiotaan.

46-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36. Laceyn tulot ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.