Ysäritähdet villitsivät We Love The 90’s -yleisön jättihiteillään – kuvakooste perjantailta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Helsingissä järjestetään festivaali, joka tarjoaa muhkeimman kattauksen 90-luvun hittejä sitten legendaarisen Rantarock-festivaalin. Eilen perjantaina kolmelle esiintymislavalle marssitettiin näyttävä kattaus vuosikymmenensä suurimpia dancetähtiä Suomesta ja ulkomailta.

We Love The 90’s -tapahtumassa parhaat keikat heittivät eilen Alexia ja E-Type, joista ensinmainittu sai yleisön haltioihinsa poikkeuksellisen upealla lauluäänellään ja jälkimmäinen huimalla energiallaan. E-Type ehti esimerkiksi tarjoilla tekniselle henkilökunnalleen olutta – oman keikkansa aikana. Myös Dr Alban ja Bad Boys Bluen jäljellä oleva jäsen John saivat jättisuosion.

Tänään lauantaina festivaali jatkuu kello 17.00, jolloin lavalle nousee festarikansaa lämmittelemään YleXin Parasta ennen -ohjelman isäntä Matti Airaksinen. Illan päätähtiä ovat DJ Bobo, Basic Element, Sash, Captain Hollywood Project ja E-Rotic.