Courtney Stodden jakoi herutusselfiensä Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Todennäköisesti loppuelämäkseen teinivaimon tittelin saanut Courtney Stodden erosi viime vuonna vuosikymmeniä vanhemmasta miehestään Doug Hutchinsonista. Romanssi leimahti kuitenkin uusiin liekkeihin, ja povipommi palasi sittemmin 54-vuotiaan näyttelijämiehensä kainaloon.

Mikäli Hollywoodin kovimmille julkkistyrkyille jaettaisiin palkinnot, olisi Courtney Stodden varmasti kärkisijoilla Farrah Abrahamin kanssa. Nyt vaaleahiuksinen teinivaimo on jälleen julkaissut Instagram-sivullaan kuvia, joissa etusijalla ovat tähden niukasti bikinien peittämät isohkot muodot.

Courtney kokeili eron jälkeen myös muita miehiä, kunne totesi, ettei yksikään heistä vedä vertoja herra Hutchinsonille. Kohublondi palasi hiljattain myös julkisuuteen, kun hän osallistui PETA-eläinsuojelujärjestön tilaisuuteen pelkkiin salaatinlehtiin pukeutuneena. 19-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan 16-vuotiaalle tyttärelleen.