Mikä kansikuva! Jennifer Lopez ja Iggy Azalea ylistävät takapuolia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez erosi taannoin tanssija Casper Smartista. Uskoton Smart oli vehtaillut latinopopparin selän takana transsukupuolisten mallien kanssa. JLo on viime aikoina keskittynyt musiikkiuraansa ja American Idol -ohjelmaan, jossa hän toimii tuomarina.

Nyt Jennifer Lopez on paljastanut julkaisevansa yhteiskappaleen räppäri Iggy Azalean kanssa. Kumpikin artisteista tunnetaan musiikkinsa lisäksi erittäin näyttävistä takapuolistaan, ja niinpä myös kappaleen nimi on Booty, eli peppu.

jenniferlopeziggyazalea31082014

Aivan uudesta kappaleesta ei ole kyse, sillä sen alkuperäinen versio julkaistiin Jennifer Lopezin taannoisella A.K.A.-levyllä. Levyversiossa kappaleessa vieraili Iggy Azalean sijaan Pitbull. Lopez julkaisi Instagramissaan singlenä julkaistavan uuden version kansikuvan, jossa pepputeema on vahvasti läsnä.

45-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.