Ei uskoisi piirustukseksi – realistinen teos tekee kunniaa Robin Williamsille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heather Rooney on niittänyt nettimainetta realistisilla piirustuksillaan ja naisen videoita on katsottu miljoonia kertoja. Hän on 20-vuotias taidealan opiskelija, joka käyttää piirtämisessä Prismacolor-värikyniä. Nyt vuoronsa saa edesmennyt Robin Williams.

YouTube
YouTube

Heatherin piirustukset näyttävät enemmän tulostetuilta valokuvilta kuin värikynillä loihdituilta piirroksilta. Mikäli hän ei olisi kuvannut videoille koko piirustusprosessia, saattaisi hänen teoksiaan luulla tietokoneella tehdyiksi.

Herkkäkatseinen Williams saa teoksella ansaitsemansa kunnian. On suorastaan uskomatonta huomata, kuinka neitokainen ikuistaa värikynillään jokaisen kasvojen piirteen ja uurteen. Pelottavan realistinen kuva on jatkoa naisen taidokkaalle piirustusuralle.