Supertähti-DJ mokasi nolosti – ei enää stage divingiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomessakin esiintynyt elektronisen musiikin tähti Steve Aoki on yksi tämän hetken tunnetuimmista konemusiikin soittajista. Viime vuonna hän oli Forbes-talouslehden mukaan maailman viidenneksi eniten tienaava DJ-tähti 23 miljoonan dollarin vuosituloillaan.

YouTube
YouTube

Aoki tunnetaan energisistä keikoistaan, joihin kuuluu muun muassa täytekakkujen heittelyä yleisöön ja monia muita tempauksia. Lavoilta yleisön joukkoon hyppimisen hän voisi kuitenkin jättää jatkossa toisille tähdille, sillä siinä on vielä harjoittelemisen varaa. Videolla nähdään miten hyppy onnistuu hyvin, mutta ponnistuksen voimasta DJ-pöytä kaatuu ja musiikki keskeytyy.

Steve Aoki on tunnettu intensiivisistä esityksistään. Hänen Wonderland-niminen albuminsa ilmestyi muutama vuosi sitten. Oman musiikkinsa lisäksi 36-vuotias Aoki on kunnostautunut kysyttynä remixaajana, vaatesuunnittelijana ja levy-yhtiöpomona.