We Love The 90’s -ysärifestareilla 23 000 vierasta – ensi vuonna uudelleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestettiin viikonloppuna 90-luvun musiikkiin keskittynyt festivaali, joka keräsi paikalle peräti 23.000 festarivierasta. Kesän festarikauden upeaan klassikkohittien ilotulitukseen päättänyt tapahtuma saa jatkoa myös ensi vuonna.

We Love The 90's, Kuva Stara
We Love The 90’s, Kuva Stara
Dr Alban, We Love The 90's, Kuva Stara
Dr Alban, We Love The 90’s, Kuva Stara

– Me panostimme mahdollisimman monipuoliseen, kovatasoiseen ja kattavaan ysäriohjelmistoon saadaksemme ysärimusiikista innostunutta yleisöä paikalle. Siinä onnistuttiin, tapahtuman järjestäjä Kalle Keskinen kertoo.

Festivaalin suosituimpia esiintyjiä olivat erityisen paljon ylistystä saaneet Alexia, Bad Boys Blue ja perjantain energisesti päättänyt E-Type. Lauantain viimeisenä esiintyjänä nähtiin DJ Bobo. Muita tähtiä olivat muun muassa Dr Alban, Mr President, Pandora ja Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders.

Tapahtuma-alueen porteilla ilmeni perjantaina jonkin verran jonoa, mikä harmitti joitain festarikävijöitä. Tilanne saatiin korjattua jo seuraavaksi päiväksi, eikä tapahtuman pääpäivänä lauantaina ollut enää tavallista festivaalia suurempia jonoja alueella tai porteilla.

– Olemme luonnollisesti erittäin pahoillamme siitä, ettei kaikki mennyt Suvilahdessa suunnitelmien mukaan! Teimme virheitä, jotka myönnämme ja joista otamme opiksi. Kaiken kaikkiaan We Love the 90’s Festival sujui kuitenkin myönteisissä merkeissä. Yleisö kehui tapahtuman hyväntuulista ja välitöntä tunnelmaa, Keskinen kertoo.

We Love The 90's -festivaali 30.8.2014 jello 1900. Kuva: Stara
We Love The 90’s -festivaalin baarijono 30.8.2014 kello 1900. Kuva: Stara
We Love The 90's -festivaali 30.8.2014 jello 1900. Kuva: Stara
We Love The 90’s -festivaalin vessajono 30.8.2014 kello 1900. Kuva: Stara