Estottoman BB-Jennan suihkukuvat leviävät jo netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäinen viikko sujui melko rauhallisissa merkeissä, kun asukkaat ovat hiljalleen tutustuneet toisiinsa. Talon kaunottareksi nousi jo ensimmäisenä päivänä rempseä 19-vuotias ylitorniolainen Jenna, joka opiskelee siviilissä parturikampaajaksi.

Nyt Jenna on uskaltautunut suihkuun lähes alastomana. Hänellä oli nimittäin Jonathanin ja Jonin läsnäollessa yllään ainoastaan alushousut, sillä brunette ei arastellut lainkaan esitellä paljasta ylävartaloaan suihkussa. Jennan suihkukuvat päätyivät saman tien useille eri verkkosivustoille ja jopa YouTubeen. Kuvista uutisoi ensimmäisenä Hymy.

Jenna on viisilapsisen perheen vanhin lapsi, joka harrastaa kuntosalilla käymistä ja lenkkeilyä sekä haaveilee näyttelijän ja laulajan urasta. Hän kertoo ohjelman verkkosivuilla olevansa helposti lähestyttävä ja sosiaalinen, eikä hän voi sietää omahyväisiä ihmisiä.