Tiedottaja vahvisti: Jennifer Lawrencen nakukuvat aitoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa vietetään parhaillaan unetonta yötä, kun tunti tunnin jälkeen verkkoon on päätynyt lisää supertähtinaisten K18-alastonkuvia maailmanhistorian suurimmassa kuvahakkeroinnissa. Kuvat ovat väitteiden mukaan peräisin hakkeroidusta Applen iCloud-palvelusta.

Monet kuvissa näkyvistä julkkiskaunottarista ovat kiistäneet kuvien olevan aitoja, mutta osa on kuitenkin vahvistanut ikävän hakkeroinnin olevan totta. Yksi heistä on Oscar-voittaja Jennifer Lawrence, josta on päätynyt verkkoon kymmenittäin kuvia, joissa näkyvät kaikki mahdolliset intiimit alueet.

Kuvien perusteella Jennifer ei ole ainakaan kovin rajoittunut seksin suhteen. Jennifer Lawrencen tiedottaja vahvisti Mirror-lehdelle, että kuvat ovat aitoja ja että he tulevat haastamaan oikeuteen jokaisen, joka levittää kuvia verkossa. Myös Mary Elizabeth Winstead on vahvistanut, että hänen kuvansa ovat aitoja yksityisiä valokuvia.

Jennifer Lawrencen jälkeen eniten kuvia on tähän mennessä julkaistu supermalli Kate Uptonista, jonka kännykkäkuvat ovat vähintään samaa tasoa Jenniferin kanssa. Lisää kuvia päätyy kuitenkin verkkoon edelleen, eikä loppua näytä olevan näköpiirissä.