Kellovarkaille arvokas saalis – piilottivat kellot vaginaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Las Vegasissa miehen vietelleestä naisesta, joka piilotti varastamansa 25.400 euron arvoisen Rolexin vaginaansa. Kyse ei ollutkaan ainutlaatuisesta tapauksesta, sillä nyt samassa syntien kaupungissa on meneillään vaginavarkaiden suorittama rikosaalto.

Las Vegasin poliisi on pidättänyt lyhyen ajan sisällä muitakin naisia, jotka ovat piilottaneet kalliita arvokelloja vaginaansa viettelyn päätteeksi. Kaikilla naisilla on ollut samanlainen tekotapa, jossa mies vietellään hotellihuoneeseen ja juotetaan humalaan. Sen jälkeen nainen varastaa arvokellon piilottaen sen vaginaansa.

Viimeisin tapaus on toteutettu samalla kaavalla, mutta tällöin tekijänä ovat olleet kolmen naisen kellokopla. Heidän varastamiensa Rolexien arvo oli 9.500 eurosta 3.000 euroon. Naiset juoksivat karkuun, mutta jäivät myöhemmin kiinni hotellin vartijoille, Mirror uutisoi.