Sekava näky: Stetsoniin pukeutunut lisko ratsasti kilpikonnalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin mahtavuus piilee siinä, että ihmiset pääsevät kurkistelemaan asioihin joita eivät normaalisti näkisi koskaan elämänsä aikana. Onneksi myös netinkäyttäjät ovat itse aktivoituneet taltioimaan elämän ja maailman tapahtumia julkisesti.

YouTube
YouTube

Muistiin merkittäköön myös se, että yhdysvaltalaisessa Critter Camp -eläinpuistossa on kuvattu videolle hyvin hauskan parivaljakon kulkua. Videolla on Lizzie-lisko lehmityttömäiseen asuun pukeutuneena. Liskon päässä on minikokoinen stetsoni.

Ratsuksi sen sijaan on päässyt Rambo-niminen kilpikonna, jonka kulku on kuitenkin roimasti verkkaisempi kuin samaa nimeä kantavan toimintasankarin. Kaksikon matka tyssähtää hetkeksi kilpikonnan kiinnostuttua ruohon syömisestä. Selkäkilven päällä matkaava Lizzie ei tunnu häiritsevän edes aterioimista.