Kuvaaja löysi arkistovideon: Tältä Katy Perry näytti teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on saapumassa pian Suomeen, ja hänellä on takanaan jo melko pitkä ja menestyksekäs ura popmusiikin parissa. Nyt meillä on mahdollisuus pieneen aikamatkaan ja kurkistaa miltä Katy Perry näytti ja kuulosti aikoinaan 17-vuotiaana teinityttönä.

Katy Perry Uncensored Raw Talent from Jim Standridge on Vimeo.

Video löytyi, kun kuvaaja Jim Standridge kaivoi arkistojaan ja huomasi tutun näköisen nuoren naisen.

Vuoden 2014 MTV Video Music Awardseja seuranneet saivat äskettäin hieraista verkkokalvojaan, sillä suosittu poptähti Katy Perry asteli punaiselle matolle kokonaan farkusta valmistetussa asussa. Samankaltainen farkku-unelma nähtii vuonna 2001 Britney Spearsin päällä, ja tällöin popparin avecina ollut Justin Timberlake oli myös pukeutunut kokofarkkuasuun. Myös Perryn käsipuolessä nähty räppäri Riff Raff oli yltäpäältä yhteensopivassa farkkuasussa.

Keväällä Riff Raff ja Katy Perry kävivät treffeillä pitkän kaavan kautta. Tänä vuonna toisen studioalbuminsa julkaissut räppäri poseerasi Katyn kanssa myös Instagramissa julkaistuissa yhteiskuvissa. Riff Raff sanoi tuolloin, että vie poppariprinsessan uudestaankin treffeille.