Playboy-malli tanssi alusasussa kotonaan – julkaisi videot verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar April Summers on tuttu näky kotimaansa miestenlehtien, kuten GQ:n, Maximin ja FHM:n sivuilta. Vaaleahiuksinen neitokainen on myös Playboy-malli, sillä hän on poseerannut lehden ranskalaisen, italialaisen ja puolalaisen version sivuilla.

YouTube
YouTube

Aina malleilla ei tarvitse olla varsinaista syytä seksikkäiden kuvien tai videoiden jakamiseen. Nyt April Summers onkin julkaissut peräti kaksi tyylipuhdasta herutteluvideota, joissa hän tanssii mustissa bikineissä kotonaan. Hieman yllättäen April julkaisi videot Youtubessa, eikä Instagramissa muiden julkkisten tapaan.

Myös televisiossa esiintynyt tähti päätyi otsikoihin vuonna 2011 oltuaan viettämässä iltaa silloisen poikaystävänsä, näyttelijä Sean Beanin kanssa Lontoon Camdenissa. Näyttelijä ajautui riitaan toisen miehen kanssa tämän Aprilia koskeneen loukkaavan kommentin vuoksi. Mies löi Seania tappelun aikana puukolla käteen, mutta hänen haavansa sidottiin pubin ensiapuvälineillä.