Instagram-suomalaistähti Benjamin Peltonen julkaisee singlen – tässä kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtaneen Benjamin Peltosen debyyttisingle Underdogs julkaistaan ensi maanantaina 8. syyskuuta. Kappaleen on tehnyt ja tuottanut Joonas Angeria, joka on mies muun muassa Isac Elliotin läpimurtohitin New Way Homen takana.

benjaminpeltonen_underdogs

– Underdogs on positiivinen sekä energinen kappale, jossa on tärkeä sanoma nuorille. Vaikka tuntuisi siltä, että ei kuulu joukkoon, niin voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Minulla on nuorempana ollut usein ulkopuolinen fiilis, ja senkin vuoksi biisi on sanoitukseltaan minulle tärkeä. Toivottavasti se tsemppaa jengiä uskomaan itseensä ja elämään juuri haluamallaan tavalla. Muiden ei pidä antaa ohjata itseään ja valintojaan, Benjamin Peltonen sanoo.

Benjamin on 17-vuotias kaarinalainen lukiolaispoika, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Keväällä 2015 julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 200.000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta.