Nicole Scherzinger nautiskeli täysin rinnoin huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa kahdeksan vuoden ajan, kunnes sairaus vei häneltä äänen.

Nyt Nicole on suunnannut lomailemaan ystäviensä kanssa Formenteran saarelle Espanjassa. Ryhmä vuokrasi sieltä huvijahdin, jossa he viettivät aurinkoista päiväänsä.

36-vuotias Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.