Paula Vesala sanoutui irti Vain elämää -sponsorista: ”Toiminta on laitonta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa suomalaisista seuraa alkavana syksynä jälleen tiiviisti Vain elämää -ohjelmaa, joka nousi aikoinaan välittömästi huippusuosituksi. Eräs alkavan kauden tähdistä on PMMP-yhtyeestä tutuksi tullut laulaja-näyttelijä Paula Vesala.

Vesala on nyt julkaissut Facebook-sivullaan kannanoton SodaStream-yrityksestä ja liittänyt mukaan linkin yrityksestä kertovaan lehtiartikkeliin. Vesala sanoutuu viestissään irti Vain elämää -ohjelmaa sponsoroivasta SodaStream-yrityksestä ja toteaa sen toimivan laittomasti Israelin miehittämällä Länsirannalla.

– Pakko sanoa, kun SodaStream on Vain elämää -sponsori: Yrityksen toiminta Israelin miehittämällä Länsirannalla on laitonta, eikä kestä lähempää tarkastelua. Ymmärrettävästi on heille pettymys että nostan tämä esiin koska olen mukana ohjelmassa ja näin itsekin ikään kuin yrityksen mainoskasvo, mutta iloisella markkinoinnilla ei tietenkään voi peitellä ihmisoikeusloukkauksia, Paula Vesala kirjoittaa Facebookissa.

– Kysymyksiin yrityksen toiminnasta pitää myös saada vastauksia, myös Verkkokaupasta. Uskon, että kuluttajien paine yritystä kohtaan voisi muuttaa sen toimintatapoja. Toivon että kommenttini ei herätä närää aiheen vierestä, vaan nostaa tietoisuutta itse aiheesta: minuun otettiin jo yhteyttä tämän vuoksi, joten halusin kertoa oman kantani. Kaikkea hyvää, ja kohti parempaa. Hyviä hetkiä Vain elämää -ohjelman parissa!

Julkaisu käyttäjältä Paula Vesala.