Suomalaistytön koskettava kiusaamisviesti: ”Mä uskoin silloin kaiken”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime viikkoina saanut ansaitsemansa suosion nuorten alunperin alulle laittama #kutsumua-somekampanja, johon liittyen on julkaistu jo tuhansia päivityksiä niin Facebookissa ja Twitterissä kuin Instagramissakin. Parhaillaan viimeksi mainitussa julkaistu kiusaamistarina leviää nopeasti verkossa.

Instagram
Instagram

Kyseessä on Minaidasofia-nimimerkin koskettava tarina hänen omasta kiusaamistarinastaa.

– Kun mä olin vasta lapsi, 10 tai 11 vuotias pieni tyttö mulle sanottiin että kaikki mussa on väärää ja viallista, mun luonne, ulkonäkö, vaatteet, tavarat, perhe, ja kaikki jotka oli mun kavereita haukuttiin ja niin myös nämä ”kaverit” kaikkosivat mun luota ja olin yksin. Mulle sanottiin että en ansaitse elää koska olen niin ällöttävä ja ruma. Kaikkea mistä mä pidin haukuttiin, ja mulle sanottiin että mä tulen aina olemaan yksin ja en oo minkään arvonen. Mä uskoin silloin kaiken mitä musta sanottiin, Minaidasofia kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Lisäksi Minaidasofia kertoo miten hän vasta vuosia myöhemmin huomasi olevansa kaunis ja hyvä juuri omana itsenään. Kirjoittaja rohkaisee kiusaamista näkeviä puuttumaan tapauksiin ja kutsumaan yksinäiset mukaansa vaikkapa välitunneilla.