Vanhemmat hylkäsivät poikansa homouden takia – nettikäyttäjät lahjoittaneet jo 93 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homoseksuaalina kaapista ulos tuleminen on vaikeaa kenelle tahansa, mutta erityisen vaikeaa se on perheissä, joissa luotetaan Raamattuun kuin vuoreen. Nyt eräs uskonnollisessa perheessä varttunut homoseksuaali nuori mies on noussut kansainvälisen huomion keskipisteeseen.

GoFundMe
GoFundMe

19-vuotias Daniel Pearce päätti viimein tulla kaapista ja paljastaa homoutensa perheelleen. Sen jälkeen poika kuvasi miten hän keskusteli aiheesta äitinsä kanssa. Äiti väitti, että Raamatun mukaan kukaan ei synny homoseksuaaliksi ja että kyse on jokaisen omasta valinnasta. Lopulta äiti kertoi, että poika joutuu muuttamaan pois perheen talosta.

Poika ilmoitti suostuvansa häätämiseen ja otti tilanteen melko rauhallisesti, mutta pian hänen äitinsä ryhtyy pahoinpitelemään poikaa tietämättä, että poika kuvaa tilannetta samalla videolle. Myöhemmin Danielin poikaystävä perusti verkkoon keräyksen, jossa pojan elämiseen kerättiin varoja nettikäyttäjiltä. Keräys oli valtava menestys, ja nyt Danielille on kerätty neljässä päivässä jo 93.000 dollaria.