David Arquette vaihtoi alaa – ryhtyi strippibaarin omistajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Courteney Coxin entinen aviomies David Arquette rypee pohjamudissa näyttelijäuransa suhteen. Hänet on nähty tänä vuonna valkokankaalla Sold-nimisessä elokuvassa, mutta muuten hän on pitänyt hiljaiseloa ammatissaan. Mies on alkoholisoitunut ja kärsii epäonnisista suhteistaan naisiin.

Nyt hän on ostanut itselleen kuuluisan strippiklubin. Hollywoodissa sijaitseva Crazy Girls -baari on tunnettu sen näyttävistä strippareistaan. David Arquette kävi edellisen omistajan kanssa kolmen viikon ajan neuvotteluja baarin ostamisesta, ja nyt näyttelijästä on tullut virallisesti ravintolan omistaja. Myyntihinta oli 1,5 miljoonaa dollaria.

Arquette omistaa kiinteistön lisäksi baarin irtaimiston, mutta mies on aikeissa toteuttaa baariin suuren remontin. Hänen haaveenaan on muuttaa paikka vanhaa Hollywood-henkeä huokuvaksi burleskiravintolaksi. Näyttelijä omistaa Hollywoodissa jo kaksi muuta baaria, Hooray Henry’sin ja burleskitanssijana uraa luoneen äitinsä nimissä perustetun Bootsy Bellowsin.

Reportteri Christina McLarty jätti Davidin vuosi sitten, mutta pari palasi yhteen naisen tultua raskaaksi. Nyt parilla on kolme kuukautta vanha Charlie-poika. David Arquette on hakenut apua alkoholiongelmaansa usein vieroitushoidosta.