Ei hämähäkkikammoisille – teinitytön suussa oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siitäkin huolimatta että Suomen luonnossa ei elä ainuttakaan ihmiselle hengenvaarallista hämähäkkilajia, kärsivät monet suomalaisetkin jonkin asteen hämähäkkikammosta. Araknofoobikoiden kannattaa jättää tässä uutisessa nähtävä video suosiolla katsomatta.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltain Arizonassa asuva Katrina Dewees jakoi Youtubessa kuusisekuntisen videon, joka lyhyestä kestostaan huolimatta aiheuttaa varmasti monille kylmiä väreitä. Videolla kameralle hymyilevä tyttö avaa suunsa, jolloin sisältä ryömii ulos isohko hämähäkki. Hämähäkki siirtyy Katrinan poskelle tytön jatkaessa hymyilemistä.

Videolla esiintyvä ötökkä on jahtihämähäkki-nimisen lajin edustaja. Kyseessä ei ole tyypillisesti ihmiselle vaarallinen laji, mutta ne lukeutuvat Pohjois-Amerikan isokokoisimpiin hämähäkkeihin.