Hittipelit tulivat Staraan – strategiaa, sotaa ja maatilan ylläpitoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara on laajentanut sisältöään nettipelien maailmaan, kun uusi Stara Pelisali on avattu. Alkuvaiheessa palvelussa on kaksi hittipeliä, Goodgame Empire ja Goodgame Big Farm. Kaikkia pelejä voi pelata suoraan selaimessa ilman ohjelmistojen asentamista. Pelien määrä tulee kasvamaan jo lähitulevaisuudessa selvästi.

– Haluamme tarjota lukijoillemme myös muuta ajanvietettä kuin artikkeleita ja videoita. Olemme nyt valinneet julkaisemamme pelit tarkkaan, sillä jokaisen pelin täytyy lunastaa käyttäjien odotukset. Empire ja Big Farm ovat saaneet ulkomailla runsaasti positiivista palautetta, ja odotamme samaa myös Suomesta. Myös tulevat pelit valitaan yhtä tarkasti, Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck kertoi.

Goodgame Empire on vangitseva strategiapeli, jonka tarjoavat yhdessä Stara ja Goodgame Studios. Pelissä voit rakentaa oman linnasi, luoda voimakkaan armeijan ja rakentaa lopulta itsellesi oman imperiumin.

Goodgame Big Farm -pelissä sinun tulee perustaa oma maatila, jota kasvatat menestyväksi yritykseksi. Kasvatat eläimiä, nautit maatilan arjesta ja suunnittelet tilustesi tulevaisuutta monipuolisesti.