Käsittämätön kaloripommi – jos tämä ei lihota, niin ei mikään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset rakastavat rasvaisia, runsassokerisia ja terveyden päälle käyviä herkkuja. Internetissä on nähty videoita ja kuvia ihmisistä, jotka nauttivat hyvällä ruokahalulla mitä erikoisempia kaloripommeja. Harva niistä kuitenkaan vetää vertoja Twinx-jälkiruoalle.

New York State Fair -messuilla tarjoillaan lukuisia erikoisia herkkuja ja ruoka-annoksia, joista monet eivät arvatenkaan sovellu liikakaloreita välttelevien ruokavalioon.

Messuilla myytävä uppopaistettu Twinx pitää sisällään Twix-patukalla täytetyn kermaisen Twinkie-leivoksen joka on kääritty pekoniin ja kuorrutettu tomusokerilla sekä suklaakastikkeella. Syracuse.com-sivuston mukaan yksi noin viisi euroa maksava Twinx sisältää jopa 1.000 kilokaloria.