Tässä on Tom Cruisen uusi rakas – pokasi kuvankauniin vastanäyttelijän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skientologitähti Tom Cruise on etsiskellyt itselleen ”vaimomatskua” jo pidemmän aikaa. Hän seurusteli vielä taannoin 70’s Show ja Orange is the New Black -sarjoista tutun Laura Preponin kanssa, mutta nyt tähden kiikarissa on jo uusi kaunotar.

Tom Cruisen on kerrottu flirttailevan runsaasti näyttelijätär Rebecca Fergusonin kanssa, joka esiintyy tähden kanssa parhaillaan kuvattavassa Mission: Impossible 5 -elokuvassa. Huomioitavan uutisesta tekee se, että Ferguson muistuttaa ulkoisesti varsin paljon Cruisen ex-vaimoa, Nicole Kidmania.

The Enquirer -lehden mukaan näyttelijättären päätyminen Tom Cruisen vastanäyttelijäksi ei ole sattumaa. Lehden mukaan Hollywood-tähden huomio kiinnittyi Rebecca Fergusoniin tämän tähdittämän The White Queen -sarjan kautta. Mission: Impossible 5 -elokuvan naispääosaan olisi ollut ehdolla tunnetumpiakin naistähtiä, mutta Cruise halusi rooliin nimenomaan Fergusonin.

Mies teki samalla tavalla vuonna 1989, kun hän näki Nicole Kidmanin Dead Calm – Rasvatyyni -elokuvassa. Cruisen kerrotaan halunneen Kidmanin vastanäyttelijäkseen Days of Thunder – Ukkosta radalla -elokuvaan nähtyään näyttelijättären topless-kohtauksen. Loppu on historiaa.

Suurin osa Tom Cruisen vaimoista ja tyttöystävistä on ollut osa viihdemaailmaa. Monet uskovat miehen liittojen Mimi Rogersin, Nicole Kidmanin ja Katie Holmesin kanssa menneen karille Cruisen skientologiauskon vuoksi, sillä naiset eivät nielleet sen voimakasta vaikutusta heidän elämäänsä.