Coco varasti huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Nicole Coco Austin tunnetaan pääsääntöisesti siitä, että hän on räppäri Ice-T:n vaimo. Pariskunta tähditti aikoinaan omaa Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin. Ohjelmaa ehdittiin näyttää kolme tuotantokautta.

Viime päivät Coco ja Ice-T ovat lomailleet Barbadoksella, jossa Coco on säväyttänyt erityisesti poikkeuksellisen niukoilla bikineillään. Eilen hänet kuvattiin nauttimassa auringosta tuttuun tapaan pienenpienissä bikineissä.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.