Jarkko Tammisen suosittu Stars Show kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show jatkuu tänään. Kiertue nähdään syksyn aikana Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella. Show nähdään syyskuun loppuun saakka Helsingissä Linnanmäen Peacock-teatterissa, minkä jälkeen se suuntaa muualle Suomeen.

Show on ensimmäinen, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa esityksessä yli 40 julkisuudesta tuttua henkilöä. Esityksen Special Guest Star on Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina. Stars Show nähtiin viime syksynä Helsingissä, jolloin lähes kaikki sen näytökset myytiin loppuun.

– Esitys on ajankohtaistettu viime syksystä. Useat biisit ja jutut ovat vaihtuneet, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan muun muassa suomalaisia tyttöduoja ja kansainvälisiä heviartisteja, Jarkko Tamminen kertoi.