Ben & Jerry’sille uutuusmaku Bob Marleyn kunniaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Ben & Jerry’s tunnetaan jäätelöistään, joille yhtiön on antanut tarttuvia ja erikoisia nimiä. Nykyään firman tuotteita saa lähes jokaisesta suomalaiskaupasta joko 500 tai 150 millilitran pakkauksissa. Lisäksi Helsingissä on yrityksen irtojäätelöä myyviä kioskeja.

Ben & Jerry's
Ben & Jerry’s

Silti suurin osa Ben & Jerry’sin toiminnasta on keskittynyt Yhdysvaltoihin. Nyt amerikkalaiset pääsevät maistelemaan laulaja-rastafari Bob Marleyn nimissä luotua makua, jossa on banaania, karamellia, keksipyörteitä ja maitosuklaan muotoisia rauhanmerkkejä. Jäätelö on toteutettu yhteistyössä Marleyn sukulaisten kanssa kunnianosoituksena aikamme suurelle visiönäärille.

Jäätelön nimi on Satisfy My Bowl, ja se on suunniteltu markkinoille tasan 30 vuotta Bob Marleyn Legend-levyn ilmestymisen jälkeen. Osa jäätelön myyntituloista lahjoitetaan jamaikalaisten lasten ja nuorten koulutukseen, Metro-lehti uutisoi.