Isä kuvasi tytön koulumatkaa 2,5 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset kasvavat nopeasti. Vanhemmat saattavat yhtäkkiä huomata, kuinka heidän jälkikasvunsa laskee omassa huoneessa läksyjen matematiikkaa, vaikka vasta äsken hän konttasi keittiön lattialla vaipoissa. Muistoista voi sen sijaan nautiskella videoista tai valokuvista. Eräs isä ikuisti tyttärensä koulumatkat.

Kevin Brady on newyorkilainen isä, joka kuvasi 900 tyttärensä kouluaamua, eli yhteensä 2,5 vuoden ajan. Timelapse-videolta näkee hänen kaunokaisen kasvun ja videolle on päässyt mukaan myös lapsen kavereita ja ilmeisesti oma äiti. Hauskimman videosta tekee se, että se on editoitu yhden koulumatkan mittaiseksi, vaikka kuvausaika on kestänyt kauan.

Videon toteuttamista varten on napsittu yhteensä 1.380 kuvaa kahden ja puolen korttelin pituiselta matkalta. Videon taustalla soi losangelesilaisen rock-yhtye The Go-Go’sin tunnetuin kappale We Got The Beat. Yhtye oli maailman ensimmäinen omat biisinsä tekevä tyttöbändi, joka saavutti myös sijan Billboard-listalla.